Nytt från oss i Streaplers!

Skrivet den 27 augusti 2018

Hejsan Streaplersvänner! Här kommer lite bilder från en kväll på Café Torpet, där Kung Bore gjorde allt han kunde för att stöka till kvällen…gissa om han lyckades…inte ens nära! Tack till alla som trotsade kyla & regn, vilken kväll det blev på detta underbara ställe…stort TACK till Jonny, Yvonne & Kenny (vilket vackert namn), som driver Cafét, samt den underbara publiken som trotsade vädret. Bilderna har vi tack vare världens bästa ”Tess, fler finns i ”Galleriet”. Nu tar vi lite semester, men du kan hålla kollen på oss via Instagram, Facebook, och självklart på vår hemsida! Vi hörs!!

Hejsan Streaplersvänner!

Skrivet den 23 augusti 2018

Hejsan på er, här kommer lite bilder från vackra Vallsjöbaden. En riktigt bra kväll, som förevigades av vår bästa Tess! Imorgon (Läs Fredag 24/8) spelar vi på Café Torpet i Hålanda, tyvärr har någon stört sig på att det ”spontandansas” dessa ljuvliga kvällar på Torpet…så gott folk…hoppas ni kommer och visar vad vi tycker om det! 20:00-22:00 uppträder vi, kom & ”lyssna”. Fler bilder finns i ”Galleriet”, vi hörs!

Lite nytt i bildväg från oss i Streaplers!

Skrivet den 6 augusti 2018

Hejsan Streaplersvänner! Många svettiga kvällar har det blivit i sommar, tycker trots allt att det är ganska gött…frös i vintras! Vi har haft några mycket trevliga spelningar, och jag vill rikta ett stort tack till alla er som dansar & umgås. Ett extra tack till världens bästa Flamingokvintetten som haft förmånen att jobba ihop med några gånger i sommar…underbara ”gubbar”! Bilderna är signerade Christer & vår egen Streaplersfotograf Therése…tack för hjälpen. Fler bilder hittar du i ”Galleriet”. Glöm inte att följa våra galna upptåg på Facebook & Instagram, vi hörs!

En kväll i Magra!

Skrivet den 23 juli 2018

Hejsan Streaplersvänner! Nu är vi inne i vår mest hektiska period, spelar nästan varje kväll…och det är kanon! Tack till alla för en mycket trevlig kväll på Stommens Loge i Magra hos Alf & Roger. En glad, och härlig publik som lyfter oss som spelar, tusen tack. Bilderna från kvällen är signerade vår egen kameratjej, Therése…tack för fina bilder! Fler bilder hittar du i ”Galleriet”! Hörs snart igen, och glöm inte att följa oss på Instagram & Facebook!

Tusen Tack till alla som röstade på ”Årets Album”!

Skrivet den 19 juli 2018
IMG_0863

Tusen tack till alla er som såg till att vi fick en Guldklave för ”Årets Album”, vi är mycket glada & stolta!

 

Vilken Sommar!!

Skrivet den 19 juli 2018

Hejsan Streaplersvänner! Nu har vi uppdaterat hemsidan med bilder från en fantastisk sommarturné, har haft lite problem med tekniken…som tydligen haft semester! Tack till alla fina kamrater vi träffat hittills i sommar, vi fick ju också en Guldklave för ”Årets Album” i Malung, tusen tack till alla som röstat. ”Galleriet” är uppdaterat med bilder från sommaren, ha det fortsatt skönt i värmen, hoppas vi ses!

PS. Glöm inte att följa oss på Instagram & Facebook! DS.

OBS! Svensktoppstest Söndagen 15/7 Låten ”Underbar” Från nya Skivan! OBS

Skrivet den 11 juli 2018

Hejsan Streaplersvänner! Låten ”Underbar” från vår nya skiva testas på Svensktoppen nu på Söndag, tycker vi är väldigt kul!

Trevlig Midsommar önskar vi i Streaplers!

Skrivet den 22 juni 2018
midsommar18

Trevlig Midsommar önskar Streaplers!

 

Nu Tar Vi Semester!

Skrivet den 19 juni 2018

Hejsan Streaplersvänner! Efter en härlig helg i Uppsala på Liljekonvaljeholmen, och Kåtebols Festplats i just Kåtebol tar vi nu lite Midsommarledigt. Hoppas ni alla får en fin Midsommar så ses vi igen, Onsdagen 27/6 på Gårdsjölogen, Torsdagen 28/6 Gröna Lund, Fredagen 29/6 Frösön Sandvikens Camping, och Lördagen 30/6 Moliden Fp. Bilder från Kåtebol har vi tack vare Therése, fler finns i ”Galleriet”! Följ oss gärna på, Instagram, Facebook, och vår hemsida, må väl tills vi hörs igen!

Liseberg Polketten!

Skrivet den 14 juni 2018

Halloj Streaplersvänner! Tack till alla som kom till Polketten denna kväll, knökfullt var ordet. Bilder har vi tack vare Ingvar, uppdaterade även ”Galleriet” med bilder från Götene Fp…tack till Therése! Närmast träffar du oss på Liljekonvaljeholmen i Uppsala på Fredag, och härliga Kåtebols Festplats på Lördag! Må väl go vänner vi hörs!

1 2 3 41
Sydendans 2016

Våra partners

claessonprofil alekuriren manufakturen bildovision hlrivast aleradiotv tudor musikanten