Fredag den 13:e

Skrivet den 15 oktober 2017

Hejsan Streaplersvänner! Fredagen den 13:e passerade utan missöden, skönt. Vi fick en mycket trevlig kväll på Gustaf Fröding i Karlstad, som vanligt. Många av våra närmaste vänner var där och delade kvällen med oss! Therése fick ett infall sent på eftermiddagen…och satte kurs mot Karlstad, därav några bilder. Må väl så hörs vi igen, fler bilder hittar du i ”Galleriet”!

Edenberga Solbacken

Skrivet den 11 oktober 2017

Hejsan Streaplersvänner! Nyss hemkommen från en underbar eftermiddag på Solbacken i Edenberga, musikquiz tillsammans med Uffe Chrix. Vi tackar IBK Puma för en utomordentligt trevlig tillställning, hoppas på ett återseende! Bilderna har Christer fixat, fler finns i ”Galleriet”!

Streaplers i Ljungsbro FP

Skrivet den 9 oktober 2017

Hejsan Streaplersvänner! I helgen var vi på besök i Ljungsbro FP, ett kärt återseende…att Sverige gjorde 8 baljor på Luxenburg gjorde inte kvällen sämre! Tack till alla som besökte oss, ett extra tack till familjen Therése…som åkt långt…och gjorde hemresan ännu längre!! Vi får fixa en GPS till lilla ”Tessan”. Tack för bilderna Therése, fler finns i ”Galleriet”!

Viking Line Cinderella

Skrivet den 6 oktober 2017

Hejsan Streaplersvänner! Vi har varit på en underbar kryssning med fantastiska Viking Cinderella, man känner sig som hemma! Vill gärna tacka all personal som får oss, och publik att stortrivas. Kul att återigen jobba ihop med Kindbergs ljuvliga kapell, och världens bästa Tony Erwing. Vi hade också med oss två ”praktikanter” under resan, Rock Ingvar & Göran Liljeblad…vi kan säga att de skötte sig med beröm godkänt! Bilderna har Ingvar & Christer fixat, fler finns i ”Galleriet”! Se oss igen i Ljungsbro FP Lördag 7/10 20:00-24:00.

Helgen som varit!

Skrivet den 1 oktober 2017

Hejsan Streaplersvänner! Med risk att verka upprepande, så vill jag säga att vi återigen haft en underbart trevlig helg. Tibro Fp på Fredagen, Forshaga FH på Lördagen, tack till alla glada människor vi mött! Nu laddar vi för kryssning på Onsdag Viking Cinderella, hjärtligt välkomna! Bilderna från våra kvällar är signerade Therése & Christer, fler finns i ”Galleriet”!

Lördagskväll i Falköping!

Skrivet den 24 september 2017

Hejsan Streaplersvänner! Vi vill tacka för en mycket trevlig kväll i Falköpings FP, en mysig Folkpark som alltid visar sig från sin bästa sida. Familjen Therése var på plats, därav fina bilder från kvällen…fler hittar du i ”Galleriet”! Nu laddar vi för nästa helg då vi besöker två fina dansställen, Tibro FP på Fredag, och Forshaga FH på Lördag, något vi verkligen ser fram emot…hjärtligt välkomna att dela dessa kvällar med oss!

Helgen som varit

Skrivet den 19 september 2017

Hej Streaplersvänner! Då var vi äntligen igång igen, efter några veckors semester. Vi startade upp i härliga Sala, för att sedan styra kosan mot ett av Sveriges häftigaste dansställe…Träffen Båberg, ett besök är att rekommendera! Vi avslutade helgen hos Lenas Bugg som hade stort jubileum, Grattis Lena! Bilderna från kvällarna är signerade Christer & Therése, fler finns i ”Galleriet”. På Lördag ses vi i Falköpings FP, hjärtligt välkomna!

Den fantastiska Eldfesten Älgsjövallen

Skrivet den 20 augusti 2017

Hejsan Streaplersvänner! Två härliga kvällar blev det i helgen, Fredag Stora Folkparksdansen i Mariestad tillsammans bästa Flamingokvintetten, och Eldfesten på Älgsjövallen i Bjurberget…stort tack för trevliga kvällar. Nästa år blir det 60 års jubileum för en Stig Arnesson och hans Älgsjövallen, en underbar arrangör! Tro det eller ej…men familjen Therése dök upp i Värmlands djupa skogar, där av bilder från kvällen. Ta väl hand om er så hörs vi snart igen! Fler bilder finns som vanligt i ”Galleriet”.

Tack Valand, Tack Danspubliken!!

Skrivet den 18 augusti 2017

Hejsan Streaplersvänner! Tusen tack för en riktigt trevlig kväll på Valand, visst ska det vara dans på ”Kulturkalaset”…något som med eftertryck bevisades igår kväll! En månghövdad, mycket tålig publik kom till Valand och dansade i värme, trångt, med trögt golv, och ändå med glädje…eller som en go tjej som aldrig varit på dans sa, ”Vad mycket glada människor, skitkul”! Tusen tack till Valand, Bjarne & Pia, och alla goa dansare. Bilderna från kvällen är signerade Therése & Ingvar, Fler finns i ”Galleriet”…Ingvars flygfoto över vår vackra stad är något extra! Vi hörs igen, må väl!

Lane Loge 3:e gången gillt

Skrivet den 13 augusti 2017

Hejsan Streaplersvänner! Då var det tredje gången vi besökte Lane Loge denna säsong, supertrevlig kväll även denna gång! Tusen tack till Anette som fortsätter hålla igång logen för oss band & dansare. Bilderna från kvällen är signerade Therése, och fler finns som vanligt i ”Galleriet”. Bästa dansare, glöm nu inte bort…Torsdagen 17/8 20-24 dans till oss i Streaplers på Restaurang Valand i Göteborg, det kommer också att vara danskurs innan dansen drar igång tillsammans med Monica Glingborn…inget riktigt ”Kulturkalas” utan dans!!

1 2 3 37

Våra partners

claessonprofil alekuriren manufakturen bildovision hlrivast aleradiotv tudor musikanten