Äntligen, Therése is back!

Skrivet den 8 januari 2020

Hejsan på er alla, hoppas ni haft ett gott slut på det gamla året…och en bra start på det nya! Vi har i dagarna påbörjat inspelningen av vår nästa platta, fantastiskt kul. Hoppas vi får ett härligt 2020 med mycket dans, och glad musik! Therése is back, därav lite bilder från Trollhättan, Casino Cosmopol, och Götene, mycket trevliga kvällar…fler bilder hittar du i ”Galleriet”. Följ oss även på Instagram & Facebook!

God Jul & Gott Nytt År Från Oss i Streaplers

Skrivet den 21 december 2019

Vi vill passa på att önska Arrangörer & vår fantastiska danspublik God Jul & Gott Nytt År! Kenny Kjetil Anders Per Henrik

Lite nya bilder i Galleriet!

Skrivet den 21 december 2019

Hejsan på er alla! Nu har vi lagt ut lite nya bilder i Galleriet, var ett tag sedan sist…Christer & Therése har haft lite ledigt! Dessa bilder är signerade Christer, och är från vår konsert i Torsby…en mycket trevlig afton! Glöm inte att du kan följa oss på Instagram & Facebook!

Hejsan på er!

Skrivet den 9 oktober 2019

Här kommer lite nya bilder signerade vår egen fotograf Therése, bilderna är från en Birka kryssning! Fler bilder hittar du i ”Galleriet”. Följ oss gärna på Instagram & Facebook!

Hejsan på er, lite nya bilder kommer här!

Skrivet den 22 augusti 2019

Hejsan! Har hittat lite bilder från Christers kamera, finns fler i ”Galleriet”. Har varit en fantastisk sommar som vi sammanfattar med dessa blandade bilder! Följ oss gärna på Instagram, och Facebook.

Fantastiska Utängens Loge levererade!

Skrivet den 26 juli 2019

Hejsan Streaplersvänner! Vilken fantastisk Onsdagskväll det blev hos Kjell & Gunilla på Utängens Loge! Massor med folk, och ett härligt drag blev det denna kväll. Bilderna tackar vi Therése för, fler hittar du i ”Galleriet”…stort tack till den månghövdade publiken för en underbar kväll!

Helgen som varit!

Skrivet den 21 juli 2019

Hejsan Streaplersvänner! Först vill vi tacka för alla gratulationer vi får när vi dyker upp på våra spelningar, ett varmt mottagande minst sagt. I skrivande stund är vi på väg mot västkusten efter en härlig kväll i Täfteå. Lite bilder från helgen som varit finns nu i ”Galleriet”, fotografen heter Christer! Vi besökte Åsele Trillens Festplats, Docksta Kustladan, och Täfteå Loge. Tack till alla som besökt oss, och ett extra tack till George, Roger, Bengt-Åke, för all hjälp! Följ oss gärna på Facebook, och Instagram.

Årets Band 2019 STREAPLERS

Skrivet den 18 juli 2019

Tusen Tack till alla som röstat på oss, denna Gulklave  tillägnar vi er kära vänner!

Guldklaven 2019 ”Årets Band” STREAPLERS!!

Skrivet den 18 juli 2019

Hejsan Streaplersvänner, vilken helg vi haft! Tusen tack till alla som röstat på oss som ”Årets Band”, det gick ju vägen! I ”Galleriet” hittar du bilder tagna av Therése & Christer. Nu fortsätter turnén i glädjerus, hörs igen!

Hejsan Streaplersvänner, nya bilder från helgen som var!

Skrivet den 8 juli 2019

Hej på er alla! Här kommer lite bilder från helgen som gått, Christer är mannen bakom dessa bilder. Kul att vi återigen är fullt lag Anders är tillbaka!! Vi besökte Ekebofestivalen & Kärrasand, två underbara ställen! Kom gärna ihåg att rösta på oss i kategorin ”Årets Band” vid Guldklavegalan i Malung, du kan skicka 10 Sms…varje sms kostar 9,90 varav 8,50 går till Radiohjälpen. Du skickar Sms till 72999 och skriver 03. Glöm inte att följa oss på Instagram & Facebook! Fler bilder hittar du i ”Galleriet”!

 

1 2 3 44

Våra partners