Streaplers 60 år, exklusivt födelsedagsparty!

1959 startade bandet från Kungälv som blivit ett av landets största, och mest legendariska dansband. Streaplers har nu spelat Sverige runt i imponerande 60 år!
Det ska firas med en unik och exklusiv spelning ombord på Viking Cinderella där bandet ställer till med rejält födelsedagskalas.

Uppträder på kvällen gör nämligen bandet ihop med bland annat Robert Löwendahl, Curt Borkman, Ove Pilebo, Towe Widerberg.

Robert Löwendahl som en gång i tiden sjöng hitlåtar som Linda-Marie och Min gamla gula flygmaskin.
Curt Borkmann som förmodligen har den kortaste tiden som sångare i ett band, men den mest intensiva när bandet vann ny mark.
Ove Pilebo som för många är synonymt med Streaplers sjöng svensktoppsklassiker under hela 70-talet och ända in på 80-talet.
Towe Widerberg som med hits som Älskar älskar inte och Jag har en dröm tog bandet till nya framgångar.

Och så självklart ”nya” Streaplers med sitt karaktäristiska sound och låtarna från förr till nu. Räkna med fullt drag i nattklubben och en helt unik kväll!
Kvällens konferencier är programledaren och dansbandsexperten Thomas Deutgen.

På Streaplers 60-årsfest kommer också en alldeles särskild hyllning att göras. Det är Nordens dansbandskung Olle Jönsson från Lasse Stefanz som medverkar under framträdandet i nattklubben. Olle sjunger några av Streaplers största hits som en hyllning till bandet.

På returresan blir det ett avslappnat samtal i soffan i Étage med nya och gamla medlemmar, och en och annan överraskning. Programledare är Thomas Deutgen.

Boka här