Ett av svensk musiks flaggskepp och som fortfarande turnerar kontinuerligt – Streaplers – beger sig ut på konsertturné.
– Vi har talat om detta i flera år och det är många ur vår publik som frågat, säger gruppens sångare Kenny Samuelsson.
Problemet har oftast varit vårt täta spelprogram. Nu har vi efter noggrant övervägande samt hittat en konsertproducent som vi vill samarbeta med, att möta våra fans på detta sätt. Skall bli oerhört spännande, fortsätter Kenny.

Med tanke på att Streaplers som varumärke funnits sedan 1959 och genom dessa år radat upp ett trettiotal hits med listframgångar på flera av de kända topplistorna finns ju ett stabilt fundament att stå på inför turnén.

Vi har valt att kalla konserten ”Alltid På Väg” då det självklart är en del nostalgi i musiken men att vi i Streaplers ser framåt, berättar trummisen och sångaren Kjetil Granli.

Det är alltid ett hedersuppdrag att få arbeta med kunniga och professionella musiker som har ett tydligt mål med sin musik, säger turnéproducenten Thomas Engström på European Concerts.

Med sig i ryggsäcken har man låtar som Till Min Kära, Bara Femton År, Alltid På Väg, Ljus Och Värme, Lady Banana, Bugga, Min Gamla Gula Flygmaskin, Vad Har Du Under Blusen Rut, Nyanser, Då Kom En Liten Ängel, En Afton Vid Mjörn, De Tusen Öars Land, Linda Marie och många fler.
Fanns ju också en uppsjö av ”coola” låtar redan tidigt 60-tal samt en del nyproducerat, fortsätter Kjetil.

OBS! På grund av ombyggnation är spelningen i Mimers Hus flyttat till 27 januari 2016.

Biljetter

Teatern Kungsbacka 19 november 2015

Mimers hus 27 januari 2016

Varberg teatern 8 april 2016

Konserthuset Vara 9 april 2016